Rovarirtás MEGRENDELÉSe

A Békés Pesticid Kft. rovarirtási szolgáltatása az alábbi rovarokra terjed ki

Ágyi poloska irtása

Bolhairtás

Csótányirtás

Hangyairtás

Ágyi poloskairtás előtti és utáni teendők: A lakást az irtás előtt kell kitakarítani( felporszívózni, felmosni), ugyanis ez az irtás után 6 napig nem lehetséges. Az ágyat minél jobban elő kell készíteni. Ha van ágyneműtartó, azt teljesen ki kell üríteni. Ami mosható belőle, azt 60°C-on ki kell mosni az ágyneműhuzattal együtt. Amit nem lehet kimosni, azt magával az ágyneművel az ágy mellett kell hagyni. Az élelmiszereket el kell csomagolni. Az ágyi poloskairtás sikeressége érdekében a lakásban egy alapszintű rend szükséges. Szakemberünk csak úgy tud tökéletes munkát végezni, ha egy alapszintű rend és tisztaság várja. Az ágyi poloskairtás után 2 órára kell elhagyni az ingatlant. Ez idő alatt élőlény nem tartózkodhat a lakásban. 2 óra elteltével vissza lehet menni és egy erős szellőztetésre lesz szükség. Az ágyra száradás után egy friss ágyneműt kell húzni, éjszaka már lehet is ott aludni. A takarítást(felmosás, porszívózás) 6 napig mellőzni kell.

Csótányirtás előtti és utáni teendők: Csótányirtás előtt az élelmiszereket el kell csomagolni, lehetőség szerint a hűtőbe be kell tenni. A csótány által beszennyezett élelmiszereket ki kell dobni, ezek emberi fogyasztásra nem alkalmasak. A takarítást az irtás elvégzése előtt kell megejteni, ugyanis a permetezés alkalmazása után ez 6 napig nem lesz lehetséges. Permetezéssel történő kezelés után a lakást 2 órára el kell hagyni. Csótányirtó gél alkalmazásakor csak az élelmiszerek elcsomagolására van szükség.

Hangyairtás előtti és utáni teendők: Hangyairtás előtt az élelmiszereket el kell csomagolni, illetve a hűtőbe kell helyezni. A Hangyairtó gél alkalmazása nem jár kellemetlenségekkel. Permetezéskor azonban előtte ki kell takarítani, ugyanis a szer kijuttatása után ez 6 napig nem lehetséges.

Bolhairtás előtti és utáni teendők: Bolhairtás megrendelése esetén fontos, hogy háziállatunk is kezelve legyen bolhásodás ellen. Csak úgy arathat teljes sikert az irtás, ha kedvencünk kezelése is megtörténik. Bolhairtás előtt javasolt egy takarítást, ugyanis az irtószert kipermetezése után 6 napig nem szabad feltakarítani.